Waarom kiezen voor een landelijke kachel?

Een haard past perfect bij een landelijk interieur omdat het tijdloos en altijd gezellig is. Je haard komt prachtig uit, zowel vrijstaand als in combinatie met een prachtige schouw. Met een prachtige landelijke haard of kachel kan je altijd een gezellige sfeer in huis brengen. 

 

Landelijke houtkachels voor iedere ruimte

Maak een landelijke woonkamer, keuken of andere ruimte van je huis of appartement gezellig met een haard of kachel. Woon je in een kleine ruimte of wil je de ruimte groter laten lijken? Kies dan voor een haard die minimalistisch toont met een landelijke stijl. Zo kan je met een kachel 2 woonruimtes verbinden. Zo creeër je warmte voor 2 kamers en verlies je geen ruimte, wat je landelijke woonkamer groter maakt.

Soorten kachels in landelijke stijl

 

Houtkachels

Landelijke houtkachels geven het perfecte cachet in een landelijke stijl. Deze kachel type kan zelfs in een moderne woning gebruikt worden. Zo zorgt hout voor gezellig warmte en geniet je van mooi zicht. De charme en aangename warmte van echt hout, creëer je met houtkachels.

Ontdek onze houtkachels

Landelijke houtkachel

Pelletkachels

Landelijke pelletkachels kunnen naast een landelijke stijl ook een moderne touch geven aan je woning. Naast het designaspect, geniet je ook van talloze voordelen met gebruik van pelletkachels. Pelletkachels in een landelijke stijl zorgen niet alleen voor het esthetische, ook is het een goedkopere optie om je woonkamer te verwarmen.

Ontdek onze Pelletkachels

Landelijke pelletkachel

Speksteenkachels

Landelijke speksteenkachel is de perfecte keuze voor een landelijke stijl. Deze scandinavische kachels zorgen naast een landelijke troef ook voor ecologisch warmte. Zo kan je uren je woning verwarmen met speksteenkachels. De stijl van deze kachel past ook perfect bij je landelijke stijl.

Ontdek onze Speksteenkachels

Landelijke speksteenkachel

Gaskachels

Landelijke gaskachels geven gemakkelijk warmte zonder veel werk te hebben. Kachels op gas staat niet gelijk aan moderne kachels. Zo heb je landelijke gaskachels die alle technologie en voordelen hebben. Zo heb je veel schouwen met gas die landelijk tonen in een moderne woning. 

Ontdek onze Gaskachels

Landelijke gaskachel in een woonkamer

Landelijk combineren met modern via een haard

Het maakt niet uit of je midden in de stad of in een dorp woont; landelijk wonen is zelfs in steden populair. Het is een gezellig en warme woonstijl die veel aandacht besteedt aan gezelligheid. Je geeft een landelijke woonstijl karakter door middel van zachte tinten en natuurlijke materialen, waardoor iedereen zich snel thuis zal voelen. Natuurlijk mag een landelijke haard of kachel in dit type interieur niet ontbreken.

 

Landelijk huis sfeer met open haard

Heb je nog een prachtige klassieke schouw in de woonkamer? Deze moet er niet uit worden gehaald. Tegenwoordig is het mogelijk om een landelijke haard of kachel in een bestaande schouw te laten inbouwen. Het gevoel van een klassieke open haard wordt gecreëerd door de combinatie van een traditionele schouw en een inbouwhaard. Bovendien is dat natuurlijk ideaal voor een interieur dat landelijk is.

 

Een Landelijke kachel of haard kopen?

Op zoek naar de juiste kachel voor je landelijke woning, Ontdek de landelijke kachels en haarden in onze showroom te Esen en Tielt. Wij helpen je graag verder met verdere advies en inspireren je in onze toonzaal. Of laat een verkoper komen bij je thuis. Zo kunnen wij op locatie meedenken welke kachel het best bij jouw landelijke ruimte zou passen.