Advies op maat

In onze showrooms kan je terecht voor tips en alle soorten raad, afhankelijk van wat jouw wens, doel, budget of smaak is. Het wandelen tussen de verschillende verwarmingsmogelijkheden zal je zeker doen verlangen naar meer. Onze toonzaalmedewerkers genieten alle nodige ervaring om jouw vragen te integreren in gepast traject met opties op maat.

Hond voor een kachel van Broucke

Vrijblijvend huisbezoek

Wanneer je onze kennis bij je thuis wil brengen, dan komen we vrijblijvend langs om op basis van onze expertise enkele passende voorstellen uit te werken. We houden rekening met jouw wensen, voorkeuren en budget.

Mevrouw voor een kachel van Broucke

Offerte en tekening

na alle mogelijkheden te hebben overlopen, gieten we alles in een op maat gemaakt voorstel. We houden rekening met de overgang van de bestaande toestand naar het gewenste resultaat.
Door middel van verduidelijkende schetsen en tekeningen kunnen we je op voorhand de integratie van de kachel in je interieur tonen. Zo blijven eventuele aanpassingen tijdig mogelijk en kom je nooit voor een verrassing te staan.

Brandend houtvuur

Installatie

Onze experts starten met het plaatsen van de kachel, daags nadien voorzien we een omkasting en een tweetal weken later gaan we over tot het plaatsen van de kasten, die uit laminaat of natuursteen bestaan. Zowel voor, tijdens als na uitvoering, gaan we zo proper als mogelijk te werk, om de hinder voor jou te beperken. Dankzij onze kennis mag je rekenen op een verwarming waar je gedurende jaren zonder zorgen van zal kunnen genieten.

Kindje met mama voor haardvuur van Broucke

Service na verkoop

Na de plaatsing verzorgen wij ook het onderhoud van je kachel. We beschikken zelfs over wisselstukken van haarden die meer dan 25 jaar oud zijn. Daarnaast hebben we een eigen hersteldienst die bestaat uit gemotiveerde mensen die barsten van expertise. Geen probleem is onoplosbaar voor ons, geen vraag is te veel.

Mevrouw voor kachel van Broucke