Tijdloze klasse, eindeloos rendement

Karelia is de nieuwe collectie van Tulikivi speksteenkachels. Twaalf modellen, van Scandinavisch strak tot elegant gedecoreerd, zowel op hout als op pellets. De tijdloze ontwerpen voegen stijl en klasse toe aan elk interieur, wat je smaak ook is. Door de glazen kacheldeur heb je een prachtig zicht op het vuur. En met de bijgeleverde grill kun je het hele jaar door lekker en veilig barbecueën. Of bak brood en pizza in je Tulikivi, het kan allemaal!

Tulikivi Speksteenkachel

De Tulikivi collecties

Enkele troeven van de Tulikivi speksteenkachel

 

1. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Tulikivi heeft een diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid. De kachels worden vervaardigd met respect voor het milieu en maken gebruik van hernieuwbare bronnen. Ze zijn ontworpen om efficiënt te branden en minimaliseren de uitstoot van schadelijke stoffen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je gezondheid.

 

2. Langdurige Warmteafgifte

Een van de meest opvallende eigenschappen van Tulikivi speksteenkachels is hun vermogen om warmte op te slaan en langzaam af te geven. Zodra de kachel is opgewarmd, blijft deze urenlang een aangename, gelijkmatige warmte uitstralen, zelfs nadat het vuur is gedoofd. Dit betekent dat je minder hout hoeft te verbranden en langer kunt genieten van de warmte.

 

3. Prachtig Design

Tulikivi staat bekend om zijn verfijnde en elegante ontwerpen. Of je nu een moderne of traditionele inrichting hebt, er is altijd een Tulikivi speksteenkachel die perfect bij jouw stijl past. De natuurlijke uitstraling van speksteen voegt een vleugje schoonheid en rust toe aan elke ruimte.

 

4. Gezonde stralingswarmte

De warmte die wordt afgegeven door Tulikivi speksteenkachels is vergelijkbaar met de zonnewarmte. Het is zacht, comfortabel en bevordert de bloedsomloop. Je zult merken dat je je beter en meer ontspannen voelt in de buurt van een Tulikivi kachel.

 

5. Tulikivi als CV kachel

Breng de warmte van uw Tulikivi speksteenkachel naar elke hoek van uw huis door deze naadloos te integreren met uw centrale verwarmingssysteem. Dit levert niet alleen directe energiebesparingen op; het voorziet u ook van warmte én warm water.

Een greep uit het Tulikivi-assortiment

Interesse in iets anders?