AANBOD

Brandstof
Stijl
Merk

Hout


Stoken aan een lage kostprijs, de charmes van het houtvuur, de intensieve warmte,… Allemaal redenen om voor
ultieme gezelligheid te kiezen. Droom je hier nu al van weg , kom dan zeker eens langs in 1 van onze toonzalen.

Bekijk aanbod

Pellet


90+% rendement, een schone verbranding, 0% co uitstoot, automatische ontsteking… Zo eenvoudig en goed kan het
werken met een pelletkachel zijn. Verschillende types: verwarming in 1 kamer, meerdere kamers (multi air systeem), of zelfs
de volledige woning (hydro, met radiatoren) De mogelijkheden van de pelletkachel in uw woning zijn dan ook oneindig.

Bekijk aanbod

Speksteen


De intensieve warmte, het gemak van 1 keer per dag te stoken, de goedkope manier van stoken, en nog vele andere
voordelen zorgen ervoor dat de speksteenkachel een echte topper is tussen alle andere soorten kachels. Het is een investering waarvan u zal zeggen: “Had ik het maar eerder gedaan.”

Bekijk aanbod

Gas


De moderne gashaard is het product van jarenlange ontwikkeling op esthetisch en functioneel gebied.
Door innovatieve ingrepen is dit type verwarming gemakkelijk en vooral ook veilig.

Bekijk aanbod

Rookkanalen


Bvba Broucke is ook reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van enkelwandige en dubbelwandige inox rookkanalen en metalen dakuitgangen voor schouwen, haarden, kachels, ketels of stookplaatsen die branden op hout, pellets, gas, stookolie of condensatie.Welk verwarmingssysteem u ook gekozen hebt, BVBA Broucke werkt enkel met gecertificeerde en betrouwbare merken en oplossingen in overeenstemming met de Europese normen en regelementering.

Bekijk aanbod

Kolen


Met een omzet van + 100.000 kg kolen op jaarbasis is BVBA Broucke één van de grotste leveranciers van kolen in West-Vlaanderen.

Bekijk aanbod

Mazout


Broucke BVBA behoort tot de V&P groep en levert ook kwaliteitsverwarmingsmazout aan een vlijmscherpe prijs aan.

Bekijk aanbod

Schouwvegen


Het reinigen en controleren van schoorstenen is een noodzaak, zowel voor de levensduur van het apparaat als voor uw veiligheid, maar wordt jammergenoeg veel te weinig gedaan.

Wil u zeker zijn datu uw kachel, haard of CV-installatie optimal kan branden? Wil u schoorsteenbrand voorkomen? Wil u koolstofmonoxide-vergiftiging voorkomen? Laat dan zeker minstens éénmaal per jaar uw schoorstenen controleren en/of reinigen door BVBA Broucke.  Na reiniging ontvangt u een officieel attest dat u ook kan overhandigen aan uw verzekeringsmakelaar.

Bekijk aanbod

Tankstations


Bij ons kunt u tanken aan vlijmscherpe prijzen.  U kan tanken met bankcontact of met de supervoordelige Broucke-tankkaart.  En op eenvoudig verzoek kan u als zelfstandige of voor uw bedrijf een factuur ontvangen.  Indie u kiest voor de Broucke tankkaart dan ontvangt u niet alleen automatisch maandelijks een gedetailleerde factuur maar tankt u ook aan de beste prijzen al of niet nog verhoogd met een extra volumekorting bij grootafnames.U tankt niet alleen aan scherpe prijzen maar tankt ook steeds KWALITEIT. Als lid van de V&P groep tankt u altijd brandstoffen die afkomstig zijn van één van de grootste raffinaderijen in Europa.

Bekijk aanbodOnze merken:Bekijk al onze merken